גזרים צלויים ברוטב רימונים
מצרכים:
8-10 גזרים (מומלץ להשתמש בצבעוניים) קלופים וחתוכים לחצי לאורך
לרוטב:
4 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
2 שיני שום כתושות
2 כפות סירופ מייפל או דבש
1/3 כוס רכז רימונים אייכותי
1 כף ג'ינג'ר מגורד
מלח
פלפל שחור
הוראות הכנה:
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות
- בתבנית צלייה מסדרים את הגזרים
- מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב
- יוצקים על הגזרים ומערבבים היטב כך שהגזרים מצופים באופן אחיד ברוטב
- מכניסים לתנור את התבנית עם הגזרים כ30-40 דק עד שהגזרים שחומים ורכים.
היי, לא רשום כמה רכז רימונים ברוטב
היי! היה באג באתר וחלק מהמצרכים נמחקו מהמתכון. זה תוקן וכעת מופיעים כל המרכיבים כולל הרכז רימונים.