גזרים צלויים ברוטב ברימונים
גזרים צלויים ברוטב ברימונים
גזרים צלויים ברוטב רימונים
מצרכים:
8-10 גזרים (מומלץ להשתמש בצבעוניים) קלופים וחתוכים לחצי לאורך
לרוטב:
4 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
2 שיני שום כתושות
2 כפות סירופ מייפל או דבש
1/3 כוס רכז רימונים אייכותי
1 כף ג'ינג'ר מגורד
מלח
פלפל שחור
הוראות הכנה:
  • מחממים תנור לחום של 200 מעלות
  • בתבנית צלייה מסדרים את הגזרים
  • מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב
  • יוצקים על הגזרים ומערבבים היטב כך שהגזרים מצופים באופן אחיד ברוטב
  • מכניסים לתנור את התבנית עם הגזרים  כ30-40 דק עד שהגזרים שחומים ורכים.
Share:

2 thoughts on “גזרים צלויים ברוטב רימונים”

    1. היי! היה באג באתר וחלק מהמצרכים נמחקו מהמתכון. זה תוקן וכעת מופיעים כל המרכיבים כולל הרכז רימונים.

כתוב תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *