סלט סשימי ואיטריות
סלט סשימי ואיטריות

אחרי החגים זה ממש עכשיו… והשנה החגים היו עמוסים במיוחד! לופ אינסופי של ארוחות חג וארוחות שישי. אף על פי שאני אוהבת ארוחת חג, ויש לי יכולת אכילה מרשימה, אפילו לי זה כבר היה מוגזם. אז אחרי החגים כבר ממש כאן, ואני רוצה אוכל קליל! כמה קליל? סלט סשימי קליל.

 

 

כן, סלט סשימי קליל להכנה וקליל לאכילה זה בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו. 5 דק עבודה ומנה משגעת של איטריות שעועית, ירוקים וסשימי מלמעלה.

באמת שלא צריך יותר מזה כלום.

 

סלט סשימי
סלט סשימי

 

רוצים עוד רעיונות למנות קלילות? נסו את המתכון שלי לסלט עוף ומלפפונים

הכנתם? אל תשכחו לתייג אותי באינסטגרם!

 

מצרכים:

400 ג פילה סלמון טרי ללא עור

200 ג איטריות שעועית

4 ס"מ שורש ג'ינג'ר

2-3 מלפפונים

2 גבעולי בצל ירוק

1/2 כוס עלי כוסברה

1/2 צ'ילי אדום

 

מצרכים לרוטב:

8 כפות רוטב סויה

4 כפות מיץ לימון

1 כפית שמן שומשום

2 כפית מירין

מלח

פלפל שחור

 

להגשה:

שומשום

 

הוראות הכנה:

  • משרים את האיטריות בקערה גדולה עם מים חמים כ10 דק עד שהן מתרככות
  • מסננים את האיטריות ושמים בקערה
  • חותכים את המלפפונים, הג'ינג'ר והבצל הירוק לגפרורים דקים ומוסיפים לקערה
  • מוסיפים את עלי הכוסברה
  • בקערית מערבבים את מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך
  • יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב
  • פורסים את הדג לפרוסות בעובי של כ1/2 ס"מ
  • מחלקים את הסלט לקעריות
  • מניחים על כל קערית פרוסת דג
  • מפזרים שומשום ומגישים

 

הוראות הכנה:

  • אני השתמשתי בסלמון, אבל אפשר להשתמש בכל דג טרי שאוהבים
  • מעט ווסאבי ברוטב יהיה תוספת חרפרפה נהדרת
Share:
  • 2395
  • 0
  • 0

כתוב תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *