מוס שוקולד משני מצרכים
מוס שוקולד משני מצרכים

יש מישהו של אוהב מוס שוקולד? שירים יד ויצא מהכיתה! יש מישהו שלא אוהב נוטלה? אז שיצטרף לזה שבחוץ.

אם תפתחו את גוגל תראו שלכל יום בשנה יש כותרת. יום המשפחה נגיד כולם מכירים… אבל יום הקרואסון? ידעתם שיש? או יום המשמש? וכמובן  שיש יום הנוטלה!

אני מרגישה צורך לחגוג את כל הימים האלו, וגם אין לזה סוף… אבל כל תרוץ שתיתנו לי לאכול נוטלה אני אאמץ בשתי ידיים. אז כן, יום הנוטלה הגיע, ואימצתי אותו, ולכבוד החגיגה החלטתי להכין מנה קלה שמכינים ממש בצ'יק צ'ק – מוס שוקולד מ-2 מצרכים, האחד הוא, איך לא..? נוטלה!

אין פה המסה של שוקולד, ולא צריך להכין שום גנאש, כל מה שצריך זה להקציף קצפת ותוך כדי הקצפה לפנק אותה בכמה כפות נדיבות של נוטלה. נכון זה נשמע קל? זה אפילו יותר קל ממה שזה נשמע!

אז דקה לפני שהסופ"ש מתחיל, תכינו מוס שוקולד, זה ביס מתוק שמבטיח סופ"ש מוצלח…

יום הנוטלה שמח לכולם!

 

רוצים עוד רעיונות לקינוחי שוקולד? תנסו את המתכון שלי בראוניז קלאסים

הכנתם? אל תשכחו לתייג אותי באינסטגרם!

https://www.instagram.com/taharoni/

 

מצרכים:

1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (38%)

3-4 כפות גדושות של ממרח נוטלה

 

להגשה:

תותים

סוכריות צבעוניות

אגוזים

קוקוס

או כל תוספת אחרת שאוהבים

 

הוראות הכנה:

  • שמים את השמנת בקערה ומקציפים כ2-3 דק' רק עד שהשמנת מתחילה להתייצב
  • מוסיפים את הנוטלה וממשיכים להקציף עד לקבלת מוס יציב
  • מעבירים את המוס לשק זילוף
  • מזלפים את המוס בזהירות לכוסות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל2-3 שעות לפחות
  • לפני ההגשה מוציאים את המוס מסירים את הניילון, ומקשטים באיזה תוספות שאוהבים

 

הערות ושדרוגים:

  • אני ממליצה מאוד להכניס את הקערה שבה רוצים להקציף את השמנת לפריזר לכ20 דק, כשהקערה קרה מאוד הקצפה מהירה יותר ותמיד מצליחה.
  • אני אוהבת להעביר את המוס לכלי ההגשה בעזרת שק זילוף. אם אין לכם שק זילוף אפשר כמובן להעביר את המסה גם בעזרת כף.
  • אם אתם מעדיפים אפשר להעביר את המסה לכלי הגשה אחד גדול (במקום לכלים אישיים)
  • אפשר להכין את המוס יום קודם, לשמור אותו מכוסה במקרר. לפני ההגשה להוציא מהמקרר ולקשט
Share:

כתוב תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *