אורז עם איטריות
אורז עם איטריות

האורז הזה הוא טעם של פעם, טעם של ילדות – אורז עם איטריות. מכינים אותו בגנים, בצהרונים, בהמון בתים, בקייטנה, במחנה של הצופים, במסעדות פועלים.

הוא פשוט הכי טעים שיש, אני לא מכירה מישהו שלא אוהב את האורז הזה.

הוא טעים כשהוא חם, הוא טעים כשהוא קר, עם רוטב מעל או תבשיל בצד, אפילו סתם ככה לגנוב איזה ביס מהסיר.

 

רוצים עוד רעיונות למתכונים עם אורז? תנסו את "לשון הפר" ממולא באורז ועדשים

הכנתם? אל תשכחו לתייג אותי באינסטגרם!

https://www.instagram.com/taharoni/

 

 

מצרכים:

4 כפות שמן

3/4 כוס איטריות דקות

1 כוס אורז בסמטי

1.5 כוס מים רותחים

מלח

 

הוראות הכנה:

  • בסיר קטן מחממים את השמן
  • כשהשמן חם מוסיפים את האיטריות ומטגנים כ3-4 דק עד שהאחטריות מזהיבות
  • מוסיפים את האורז ומטגנים כ2-3 דקות נוספות
  • מוסיפים את המלח והמים ומערבבים היטב
  • מכסים את הסיר ומנמיכים את האש
  • מבשלים 20 דק
  • מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור לכ-10 דק נוספות
Share:

כתוב תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *