מצרכים:
שמן זית
700 ג׳ חזה עוף חתוך לקוביות בגודל של כ2 ס״מ
2 בצלים לבנים קצוצים
4-5 שיני שום פרוסות
חצי כוס יין לבן יבש
5-6 עגבניות מיובשות קצוצות
4 עגבניות חתוכות לקוביות
400 ג׳ עלי תרד
מיץ וקליפה לימון 1
מלח
פלפל שחור
הוראות הכנה:
- במחבת גדולה מחממים 4-5 כפות שמן זית
- כשהשמן חם מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב כ3-4 דק עד שהקוביות לבנות מכל הצדדים.
- כשקוביות העוף לבנות מכל הצדדים מוציאים אותן לקערה
- מוסיפים למחבת 2 כפות שמן זית
- כשהשמן חם מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דק
- מוסיפים את היין ומבשלים כ3-4 דק
- מוסיפים את העגבניות המיובשות והעגבניות הטריות ומבשלים כ3-4 דק׳
- מחזירים את העוף ומבשלים 2-3 דק נוספות.
- מוסיפים את התרד, מיץ וקליפת לימון, מלח ופלפל מערבבים היטב ומבשלים דקה נוספת.
- מגישים עם פסטה