מצרכים:
שמן זית
700 ג׳ חזה עוף חתוך לקוביות בגודל של כ2 ס״מ
2 בצלים לבנים קצוצים
4-5 שיני שום פרוסות
חצי כוס יין לבן יבש
5-6 עגבניות מיובשות קצוצות
4 עגבניות חתוכות לקוביות
400 ג׳ עלי תרד
מיץ וקליפה לימון 1
מלח
פלפל שחור
הוראות הכנה:
  • במחבת גדולה מחממים 4-5 כפות שמן זית
  • כשהשמן חם מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב כ3-4 דק עד שהקוביות לבנות מכל הצדדים.
  • כשקוביות העוף לבנות מכל הצדדים מוציאים אותן לקערה
  • מוסיפים למחבת 2 כפות שמן זית
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים תוך ערבוב 2-3 דק
  • מוסיפים את היין ומבשלים כ3-4 דק
  • מוסיפים את העגבניות המיובשות והעגבניות הטריות ומבשלים כ3-4 דק׳
  • מחזירים את העוף ומבשלים 2-3 דק נוספות.
  • מוסיפים את התרד, מיץ וקליפת לימון, מלח ופלפל מערבבים היטב ומבשלים דקה נוספת.
  • מגישים עם פסטה

 

Share:

כתוב תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *