קציצות כרובית וגבינה
קציצות כרובית וגבינה
קציצות כרובית עם גבינה
מצרכים:
1 ראש כרובית
8 עלי מרווה
250 ג' גבינת ריקוטה
100 גר גבינת פרמזן מגוררת
1 בצל סגול
2 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
3 ביצים
מלח
פלפל שחור
לציפוי:
2 ביצים
פרורי לחם
50 גר גבינת פרמזן
6 עלי מרווה
מלח
פלפל שחור
שמן זית לטיגון
 
הוראות הכנה:
  • מנקים את הכרובית ומפרידים לפרחים
  • מבשלים את פרחי הכרובית בהרבה מים ומלח כ10 דק
  • מסננים את הכרובית ומועכים אותה לפירה לא חלק לגמרי
  • קולפים וקוצצים את הבצל דק
  • קוצצים את המרווה
  • לתוך פירה הכרובית מוסיפים את המרווה, גבינות, בצל, שום, שמן זית, ביצים, מלח ופלפל ומערבבים היטב לתערובת אחידה
  • יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות
  • מכניסים את הקציצות ל15 דק לפריזר
  • בצלחת עמוקה טורפים את הביצים
  • בצלחת עמוקה נוספת מערבבים את פרורי הלחם, פרמזן, מרווה, מלח ופלפל
  • מחממים שמנ"ז במחבת גדולה
  • טובלים כל קציצה בביצה ואז בתערובת פרורי הלחם
  • מטגנים את הקציצות עד שהן זהובות ופריכות
Share:
  • 1146
  • 0
  • 1

כתוב תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *