ספגטי פוטנסקה
ספגטי פוטנסקה
ספגטי פוטנסקה:
בצל לבן קצוץ
שיני שום פרוסות
כפות עגבניות מיובשות קצוצות
קופסא אנשובי קצוץ
צ׳ילי מנוקה מחרצנים וקצוץ
כפות זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים
כף צלפים
עגבניות קצוצות
פלפלים קלויים קצוצים (אפשר מחית פלפלים במקום)
צנצנת של ארטישוקים משומרים חתוכים לרבעים
קופסא טונה מסוננת מהנוזלים
מלח
פלפל שחור
חופן בזיליקום קצוץ
– בסיר גדול עם מים רוצחים ומלח מבשלים ספגטי
– כשה ספגטי מוכן מסננים אותו מהמים
במחבת גדולה מחממים 3-4 כפות שמן זית
– כשהשמן חם מוסיפים אליו את הבצלשוםעגבניות מיובשותאנשובי וצ׳ילי ומטגנים תוך כדי ערבוב כ3-4 דק.
– מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד הבזיליקום וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עוד כדק
– מוסיפים את הספגטי למחבת ומערבבים היטב
– לפני ההגשה מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ ומערבבים
Share:

כתוב תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *