ספגטי מיט בולס
ספגטי מיט בולס

מי זוכר את הסצינה בסרט היפיפיה והיחפן ששני הכלבים יושבים בסמטה ליד המסעדה וחולקים צלחת של פסטה מיט בולס? הוא דוחף אליה עם האף את המיט בול האחרון, שניהם נבוכים מעט לועסים ספגטי ונפגשים באמצע שלו לנשיקה….

כמה מגרה נראה הספגטי הזה? כדורים מושלמים, ערמה מפוארת של ספגטי ורוטב אדמדם. אני חייבת חייבת חייבת צלחת כזו עכשיו. מזל שזה עניין של חצי שעה והצלחת כבר מוכנה.

הכנתם? אל תשכחו לתייג אותי באינסטגרם

https://www.instagram.com/taharoni/?hl=en

מצרכים למיט בולס:

750 ג' בשר טחון

1 בצל לבן גדול

2-3 שיני שום

2\1 צרור כוסברה

2 ביצים

2\1 כוס פולנטה או פרורי לחם

מלח

פלפל שחור

 

 

מצרכים לרוטב:

5 כפות שמן זית

6-7 שיני שום

1 פלפל צ'ילי אדום

700 מ"ל עגבניות מרוסקות

1.5 כוס מים רותחים

1 כפית סוכר

מלח

פלפל שחור

 

הוראות הכנה:

  • מכינים את המיט בולס: במעבד מזון שמים את הבצל, שום וכוסברה וטוחנים למחית אחידה
  • מעבירים את תערובת התיבול לקערה
  • מוסיפים לקערה את יתרת המרכיבים של הקציצות ומערבבים היטב לתערובת אחידה
  • בידיים משומנות יוצרים מהתערובת כדורים בגודל של כדורי פינג פונג
  • מכינים את הרוטב: קוצצים את השום והצ'ילי דק
  • במחבת גדולה או סיר רחב מחממים שמן זית
  • כשהשמן חם מוסיפים את השום והצי'לי ומטגנים כ2-3 דק
  • מוסיפים את יתרת המרכיבים, מערבבים ומביאים לרתיחה
  • מסדרים את המיט בולס סביב סביב בתוך הרוטב
  • מכסים ומבשלים כ30 דק, במחצית זמן הבישול הופכים את המיט בולס בתוך הרוטב
  • מגישים עם ספגטי
Share:
  • 1370
  • 0
  • 2

כתוב תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *