מצרכים:
1 ק״ג בשר לבישול ארוך (זנב / לחי / שפונדרה / חזה)
2 שורש פטרוזיליה קלוף
8 בצלי שאלוט קלופים
1 כרשה
3 גזר קלוף
2-3 שומר קטנים
2 לפתות
4 ארטישוק ירושלמי קלוף
1/2 ראש שום
4-5 עלי דפנה טימין
2 עלה דפנה
2 כוסות יין אדום
2 כוסות מים
1 כף סוכר
מלח
פלפל שחור
הוראות הכנה:
  • מחממים תנור לחום של 120 מעלות
  • שמים את כל המרכיבים בסוטאז או תבנית צלייה (חשוב כלי שיכול להיכנס לתנור). הנוזל (מהיין והמים) צריך להגיע עד 3/4 גובה הבשר
  • על הכיריים מביאים לרתיחה
  • מכסים בנייר כסף
  • בעזרת סכין קטנה וחדה מחוררים בנייר הכסף 4-5 חורים קטנים
  • מכניסים לתנור לשעתיים וחצי
  • מוציאים את הסוטאז מהתנור והופכים את כל נתחי הבשר
  • מכסים שוב ומחזירים לעוד שעתיים וחצי
Share:

כתוב תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *