פרוסות תפוחי אדמה ועשבי תיבול בתנור
פרוסות תפוחי אדמה ועשבי תיבול בתנור
פרוסות תפוחי אדמה ועשבי תיבול בתנור
מצרכים:
10 תפוחי אדמה בינוניים
לתיבול:
1/2 כוס שמן זית
2 כפות עלי טימין
2 כפות עלי רוזמרין
3-4 עלי מרווה
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
הוראות הכנה:
  • מחממים תנור לחום של 200 מעלות
  • פורסים את תפוחי האדמה דק מאוד (מומלץ להשתמש במנדולינה אם כי לא חובה)
  • שוטפים ומייבשים היטב את פרוסות תפוחי האדמה
  • קוצצים את עשבי התיבול
  • בקערית מערבבים את עשבי התיבול הקצוצים עם יתרת מרכיבי התיבול
  • יוצקים את תערובת התיבול על פרוסות תפוחי האדמה ומערבבים היטב
  • מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית אפייה (אני אוהבת להסדר בצורה של שתי וערב)
  • מכסים בנייר כסף ואופים כ30 דקות
  • מסירים את נייר הכסף ואופים כ15-25 דק נוספות עד שתפוחי האדמה משחימים

 

Share:

כתוב תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *