בולונז סלק
בולונז סלק
בולונז סלק:
מצרכים:
5 כפות שמן זית
1 בצל לבן גדול
4 שיני שום
5 גבעולי סלרי
1 גזר גדול
750 גר בשר טחון
3 סלקים בינוניים
1 ליטר מיץ עגבניות
1 כפית סוכר
מלח
פלפל שחור
הוראות הכנה:
  • קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום
  • במחבת רחבה מחממים 5 כפות שמן זית
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ2-3 דק
  • פורסים את גבעולי הסלרי לפרוסות דקות
  • קולפים את הגזר וקוצצים אותו דק
  • מוסיפים למחבת את הסלרי והגזר ומטגנים תוך ערבוב כ3-4 דק
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי ערבוב כ3-4 דק
  • קולפים את הסלקים ומגרדים אותם בפומפייה
  • מוסיפים את הסלקים למחבת ומטגנים עוד 1-2 דק.
  • מוסיפים את מיץ העגבניות, סוכר, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה
  • כשהרוטב רותח, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה כ30 דק
  • מגישים עם פסטה
Share:

כתוב תגובה

Your email address will not be published. Required fields are marked *