ספגטי פוטנסקה:
1 בצל לבן קצוץ
4 שיני שום פרוסות
2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
1 קופסא אנשובי קצוץ
1 צ׳ילי מנוקה מחרצנים וקצוץ
2 כפות זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים
1 כף צלפים
3 עגבניות קצוצות
2 פלפלים קלויים קצוצים (אפשר מחית פלפלים במקום)
צנצנת של ארטישוקים משומרים חתוכים לרבעים
1 קופסא טונה מסוננת מהנוזלים
מלח
פלפל שחור
חופן בזיליקום קצוץ
– בסיר גדול עם מים רוצחים ומלח מבשלים ספגטי
– כשה ספגטי מוכן מסננים אותו מהמים
במחבת גדולה מחממים 3-4 כפות שמן זית
– כשהשמן חם מוסיפים אליו את הבצל, שום, עגבניות מיובשות, אנשובי וצ׳ילי ומטגנים תוך כדי ערבוב כ3-4 דק.
– מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד הבזיליקום וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עוד כ5 דק
– מוסיפים את הספגטי למחבת ומערבבים היטב
– לפני ההגשה מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ ומערבבים