מצרכים:
1 כוס קינואה מבושלת (או בורגול מבושל או קוסקוס מבושל)
3/4 כוס עדשים שחורות מבושלות
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור נענע
2 מלפפונים
1 גמבה אדומה
חופן עגבניות שרי או 2-3 עגבניות גדולות
שמן זית
מיץ וקליפה מלימון 1
מלח
פלפל שחור
הוראות הכנה:
- מפרידים את העלים של עשבי התיבול מהגבעולים, קוצצים אותם ושמים בקערה גדולה
- קוצצים קטן את הירקות ומוסיפים לקערה
- מוסיפים את הקינואה והעדשים
- מתבלים בנדיבות בשמן זית, מיץ וקליפה מלימון מלח ופלפל ומערבבים היטב
תוספות ושדרוגים:
- אפשר להוסיף בצל סגול או בצל ירוק קצוץ
- בעונה מומלץ לפזר גרגרי רימון על הסלט
נראה נפלא. תודה.