10 ימים של חופש סוכות היו אתגר. 10 ימים שבהם לילדים היה חופש מהגן, ולי ממש לא היה חופש מהעבודה. 10 ימים של ג'ינגול אינסופי בין פעילויות, משימות, עבודה וחיים. מה אני אגיד לכם…? היה מאתגר, והיה קשה אבל היה גם כייף. היום נגמר החופש וחוזרים לשגרה, וואו לא חשבתי שאני אתגעגע כל כך לשגרה. אז בשביל החזרה לשגרה הכנתי חטיף קטן, ממזרי ומשגע, ביס מתוק בשביל להתחיל את השבוע הזה והשנה הזו בטעם טוב.
חטיף קרנץ' פיסטוק מ-3 מרכיבים בלבד, אין דבר יותר קל מההכנה של החטיף הזה, פשוט אין. תתכוננו להתאהב ולהתמכר.
רוצים עוד רעיונות למשהו מתוק להתחיל איתו את השבוע? נסו את המתכון שלי לעוגיות טחינה
הכנתם? אל תשכחו לתייג אותי באינסטגרם!
View this post on Instagram
מצרכים:
150 ג קורנפלקס (כ5 כוסות)
400 ג שוקולד לבן
200 ג מחית פיסטוק איכותית
מעט מלח
הוראות הכנה:
- שמים את הקורנפלקס בקערה גדולה
- ממיסים את השוקולד הלבן
- מוסיפים את מחית הפיסטוק ומעט מלח לשוקולד המומס ומערבבים היטב לתערובת אחידה
- יוצקים את תערובת השוקולד על הקורנפלקס ומערבבים עד שכל הקורנפלקס מצופה
- מרפדים תבנית מרובעת 20X20 בנייר אפייה
- מעבירים את הקורנפלקס לתבנית
- מכסים בנייר אפייה
- בעזרת תחתית של כוס מהדקים את תערובת הקורנפלקס היטב (התערובת צריכה להיות ממש דחוסה לתוך התבנית)
- מעבירים למקפיא לכ30 דק
- מחלצים את הקורנפלקס מהתבנית וחותכים למלבנים (או לצורות א-סמטריות)
הערות ושדרוגים:
- במקום קורנפלקס אפשר להשתמש בפצפוצי אורז
- זו גרסה פשוטה מ-3 מרכיבים, אבל אפשר לשדרג ולהוסיף לתערובת גם פיסטוק קצוץ, מעט תמצית וניל, שוקולד צ'יפס לבן או כל תוספת אחרת שאוהבים
- החטיפים נשמרים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא
נראה מדלעק, האם יעבוד גם עם שוקולד חלב/ מריר.
תודה
כל שוקולד שאוהבים יהיה פה נהדר.
איפה אפשר להשיג מחית פיסטוק איכותית?
אפשר לטחון פיסטוקים לבד, או לקנות בחנויות שמתמחות במוצרי אפייה, ואפילו בחלק בחנויות התבלינים