אני מאמינה שסלט זה חלק בלתי נפרד מכל ארוחה. אני אוהבת ירקות וסלט זה אחד החלקים האהובים עלי בכל ארוחה, בטח ובטח כשמדובר בארוחות גדולות וכבדות כמו חמין, או ארוחת חג.
אי לכך ובהתאם לזאת, אני מקפידה שיהיו לי תמיד כמה מתכונים מוצלחים לסלטים (קצת לגוון מסלט ירקות רגיל או מסלט ירוק), ואני משלבת אותם תמיד בתכנון התפריט.
הסלט הזה של שומר ואבוקדו, הוא אחד החביבים עלי. הוא קליל, טעים ולוקח בדיוק 2 דקות להכין אותו, אבל הוא גם עשיר בטעמים וחגיגי למראה.
אצלי השנה הוא יככב על שולחן הסדר… ואצלכם?
רוצים עוד רעיונות למתכוני סלטים שמתאימים לסדר? נסו את המתכון שלי לסלט סביצ׳ה
הכנתם? אל תשכחו לתייג אותי באינסטגרם!
מצרכים:
2-3 שומר
2 אבוקדו
1 פלפל חריף (ירוק/אדום)
גרגרי רימון
מיץ מלימון 1
5 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל שחור
הוראות הכנה:
- מורידים לשומר את השכבה החיצונית, חוצים אותו לחצי לאורך ופורסים דק
- קולפים את האבוקדו, נפטרים מהגרעין, חוצים אותו לחצי לאורך ופורסים דק
- פורסים את הצ'ילי דק
- מעבירים את הירקות לקערה גדולה
- יוצקים לקערה את השמן, לימון, מלח ופלפל ומערבבים היטב אך בזהירות (תנסו לא למעוך את האבוקדו)
- מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל גרגרי רימון